ÇORUM / ALACA - Büyük Hırka Ortaokulu

Büyük Hırka Ortaokulu

Büyükhırka Köyü/Alaca Çorum
Vizyon
Amacı olan,katılımcı,demokratik ve laik,bilimsel düşünen,eleştiriye ve değişime açık,öğrenmeye istekli,çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen,kendisiyle barışık,ailesi ve çevresiyle uyumlu,girişimci,hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Türkiye Cumhuriyet´nin temel ilkelerine bağlı,ülkesini seven,geleceğe güvenle bakabilen,üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen,hedeflerini gerçekleştirmede azami çaba gösteren ve evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.
Başarılar
2010-2011 Okullararası 19 Mayıs Gençlik Voleybol Turnuvası Birinciliği, 2011-2012 Okullararası Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası İkinciliği. Ayrıca her yıl TEOG sınavı sonuçlarına göre Anadolu Liselerine ve Sağlık Meslek Liselerine öğrenci göndermekteyiz.
Kendi araçlarımızla ulaşım sağlıyoruz.
Kendi araçlarımızla ulaşım sağlıyoruz.
Büyükhırka Köyü/Alaca-Çorum
Çorum 68km - Alaca 18km